mandag den 19. november 2012

Kyllingfrikadeller og pastasalat

Idag har aftensmaden stået på kyllingefrikadeller og pastasalat. 



400 g. hakket kylligefars.
1/2 groft revet courgette.
1 lille fint hakket løg.
2 fed fint hakket hvidløg.
4 fint hakkede soltørrede tomater.
salt og peber 

Det hele blandes bare sammen og steges på panden i lidt olie. 


250 g. grov pasta
3 tomater
1/2 agurk
1/2 broccoli 
1 rød snack peber

1 dl cheasy A38
2 spsk ketchup
1 tsk paprika

Pasta koges efter anvisningen og køles af. Broccoli dampes og afkøles. Tomat, peber, og agurk skæres i passende stykker. Dressingen røres sammen og alt fyldes røres i. 


Det smagte bare super dejligt. Mættende uden at være tungt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar